Jol kitten 16480

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 26-07-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Jol kitten 16480 is een prachtig cypers wit katertje met geboortedatum: 26-07-2019. 4 Kleine katjes in het asiel, één van de katjes bleek een tranend oogje te hebben, verdacht voor verkouden dus alle kittens een kuurtje antibiotica en oogzalf voor het kleintje. Controle bij de dierenarts gaf het groene licht, 2 van de 4 kittens mogen geplaatst worden! De andere 2 zijn in gastopvang. 

De katjes hebben ongetwijfeld dezelfde moeder en zijn toch zo heel verschillend. Niet alleen in uiterlijk maar zeker ook qua gedrag. Dit katje is verrassend open en vrij in doen en laten. Geef hem even de kans en hij zit heerlijk in je nek te knuffelen om nieuwsgierig alles te ontdekken. Precies zoals het hoort dus, een stout boefje. 

Jol kitten lijkt wat langharig te zijn, of het zo blijft en hoe dat precies uit gaat groeien is lastig te voorspellen. Moeder is onbekend en vader al helemaal. Dat het een knapperd is, hoeven we u niet te vertellen. Keurig kattenbakzindelijk en prima in staat om Royal Canin kittenbrokjes smakelijk weg te kauwen. De katjes zijn geen kinderhandjes en/of honden gewend. 

Heeft u voldoende tijd en aandacht? Kom kennismaken; u bent welkom! N.B. het kan verstandig zijn om even een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen.