Didi: alleen voor het juiste baasje (m/v)

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 08-10-2017
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Didi is een prachtig zwart poesje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 08-10-2017. Haar komst is in het asiel heeft alles te maken met verdrietige omstandigheden en door die omstandigheden is er niet zo veel informatie bekend…

Alleen voor eigen mens, daar was Didi vertrouwd mee en vriendelijk in de omgang. Voor ieder ander doet ze aan verstoppertje, angst en onzekerheid zorgen voor moeilijk contact maken. In het hokjesverblijf hield ze zich gedrukt, ze deed geen poging om te vluchten, ze ging niet in de aanval. Het was een onzichtbare afspraak: als jij mij met rust laat, laat ik jou met rust. Voorzichtig contact maken bleek niet zo eenvoudig en iets te snel te veel willen zorgt voor een minder vriendelijke reactie bij Didi. Nu in de open kattenkamer past ze vooral de verstoptechniek toe. In het kort gezegd, ze heeft tijd nodig. Tijd om te wennen, tot rust te komen, vertrouwen op te bouwen.

De andere katten in het verblijf zijn geen probleem. Het is nog te vroeg om daar een goede beoordeling voor te geven, maar ruzie is niet gesignaleerd. De omgang met honden is niet bekend. Een match met een gezin met jonge kindjes is niet iets waar Didi erg blij van gaat worden, geen goed idee dus. Gewend aan een kattenbak, niet bekend met het buitenleven.

Heeft u alle tijd, een warm plekje in uw huis en hart en geen grote verwachtingen? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.