Dana: ‘zullen we rustig kennismaken?’

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 07-09-2016
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Dana is een mooi schildpadpoesje, gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 07-09-2016. Verloren in de regen, het was alsof ze om hulp zocht bij de vinder. Eerst keurig gedeeld en aangemeld bij Amivedi maar nee, geen baasje te bekennen. Hoogste tijd voor opvang in het asiel waar ze tot rust mocht komen en herstellen van het zwerfavontuur. Inmiddels is ze zover dat ze op zoek mag naar een nieuw liefdevol thuis.

Aan het wennen in de open kattenkamer, daar zijn geen bijzonderheden uit naar voren gekomen. Dana stelt zichzelf niet snel op de voorgrond, ze is een beetje voorzichtig, maar eenmaal kennisgemaakt en een beetje vertrouwen vindt ze het heerlijk om zachtjes gekriebeld te worden en te horen wat voor knappe poes ze is! Van haar voorgeschiedenis is niets bekend. Gezien bovenstaande omschrijving is een druk gezin met kleine kindjes niet zo’n goede match maar verder is alles bespreekbaar. De omgang met honden is niet bekend.

Keurig kattenbakzindelijk. Ze geniet van goede brokjes met als bijgerecht dagelijks een beetje zacht. Mag ze bij u echt thuiskomen? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.