Daisy kitten 16878 en Rosie kitten 16876

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 28-06-2020
Gecastreerd nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Daisy kitten 16878 is een prachtig zwart wit poesje met geboortedatum: 28-06-2020. Samen met Rosie kitten, haar zusje, in opvang gekomen. De katjes hadden dringend hulp nodig. Gelukkig mochten ze gezellig in gastopvang waar de katjes mochten aansterken en veilig groter groeien. De zusjes zijn samen op zoek naar een warm mandje, juist omdat ze  erg gehecht aan elkaar zijn. En zeg nou zelf, 2 kittens zijn nog leuker dan 1 kitten, toch?

Daisy kitten vond alles bij binnenkomst alle nieuwe ervaringen wat spannend. Die houding liet ze al snel varen; mevrouw de gastmoeder en overige gezinsleden bleken best oké te zijn en dus werd vertrouwen gegeven. Nu komt ze vrijwel gelijk naar je toe om een knuffeltje te halen, echt heel schattig. In het dagelijks leven laat ze graag zus Rosie voorop gaan, dan volgt zij wel. Dat geldt voor alles, nieuwe avonturen ontdekken, spelen, ondeugend zijn. Er is 1 motivatie waarbij Daisy duidelijk voorop gaat: ETEN! In het gastgezin hebben de katjes geleerd dat rammelen met een blikje kattensnoepjes etenstijd  betekent waarop ze alle 2 in galop komen aangesneld.

Rosie is de gangmaker en zet graag de boel op stelten. Als leidertje in de dop gaat ze graag voorop, is nieuwsgierig en ondeugend, precies zoals een jong katje hoort te zijn. In het gastgezin waren ook 2 eigen volwassen katten aanwezig. Die werden met respect behandeld en grenzen gerespecteerd. Zachtjes tegen de volwassen kater aanliggen, stiekem was Rosie best een beetje verliefd en dat snappen we volledig. Na al dat spelen vinden de zusjes het ook heerlijk om gezellig bij de mensen te zijn, languit op de bank een filmpje kijken, zoiets. Misschien moet u het geluid iets harder zetten want eenmaal knus bij elkaar gaat het motortje aan en spinnen maar. Speelgoedmuisjes en een kattenhengeltje zijn favoriet bij de dames, helemaal bij Rosie.

De kittens zijn gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met in de ochtend een beetje gourmet zacht. Keurig kattenbakzindelijk en inmiddels in bezit van de 1e enting, chip en natuurlijk ontwormd en ontvlooid. U bent verliefd en heeft voldoende tijd en ruimte voor deze 2 boefjes? We werken alleen op afspraak dus neem contact met ons op via info@schuthok.nl of 0223-631447.