Daisy kitten 16715

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 15-04-2020
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Daisy kitten 16715 is een prachtig tabby point poesje met geboortedatum: 15-04-2020. Het is een bijzonder mooi katje, dat realiseren we ons maar we hopen dat u het met ons eens bent: echte schoonheid zit van binnen 😉 Het zal je maar gebeuren, nietsvermoedend ga je aan de slag in de schuur, ligt daar toch zomaar een moederpoes met kittens! Als zeer allergische vinder zat er meer 1 ding op: zorgen voor snel mogelijk goede opvang op een veilige plek. Dat is prima gelukt, moederpoes met kittens is gezellig in gastopvang gegaan. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en mogen ze geplaatst worden.

Het was wel een grote overgang, van het gastgezin naar het asiel en dan ook nog gelijk de dierenarts op bezoek. Keurig geënt en gechipt, vanzelfsprekend ontwormd en ontvlooid. De dierenarts had geen op- of aanmerkingen, helemaal goed gekeurd. Nu nog even onder de indruk maar het is een ondernemend katje, speels en lief. Heerlijk spelen met haar broertje en zusje, stoute dingen doen. In het gastgezin waren ook honden aanwezig. Qua voeding zijn de kleintjes gewend aan Mother and Cat van Royal Canin. Keurig kattenbakzindelijk, katten zijn daar zo geweldig in. Zelfs minikatjes draaien hun pootje daar niet voor om, dat doen ze gewoon.

Heeft u voldoende tijd, liefdevolle zorg en aandacht? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak. Gelieve niet via facebook reageren. U kunt contact opnemen met het asiel via 0223-631447 of info@schuthok.nl.