Charro kitten 16832

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 29-06-2020
Gecastreerd nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Charro kitten is een prachtig cypers met wit katertje met geboortedatum: 29-06-2020. Samen met mama en 2 broertjes in het asiel gekomen, of beter gezegd: in gastopvang. De kleintjes waren nog maar iets van 2 weken oud, vanzelfsprekend ontzettend vertederend.

Natuurlijk hij komt uit hetzelfde nestje en toch is Charro een beetje meer gecharmeerd van aaien en knuffeltje. Nee, er gaat geen spinmotortje overuren draaien en ook hij blijft graag op eigen pootjes staan maar stiekem vindt hij het ook wel prettig. Niet verder vertellen hoor, hij moet zijn imago hoog houden. Optillen, nee laat maar zitten, liever gewoon met alle pootjes op de grond. Hij heeft wel een bijzondere manier om aan te geven dat het te lang duurt met de maaltijdverstrekking: klimt dan gewoon via je broek omhoog. Nee dat is niet de bedoeling maar Charro vindt het nog een beetje moeilijk om zichzelf te beheersen. Niet met harde hand corrigeren, dat gaat ten koste van de vertrouwensband en zal het katje ook niet begrijpen. Voor hem is het gewoon de snelste weg om het doel te bereiken. Zorg liever dat u het gedrag voor bent. Ook hier is het belangrijk om niet met je handen (of voeten) te spelen, graag gewoon kattenspeeltjes gebruiken. Net als zijn broertjes vindt hij een balletje met een belletje er in helemaal geweldig.

De kittens hebben een tijdje licht verteerbare brokjes nodig gehad maar zijn inmiddels gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met een beetje gourmet zacht. Keurig kattenbakzindelijk en inmiddels in bezit van de 1e enting, chip en natuurlijk ontwormd en ontvlooid. U bent verliefd en heeft voldoende tijd en ruimte voor dit boefje? We werken alleen op afspraak dus neem contact met ons op via info@schuthok.nl of 0223-631447.