Charo: snoepje van de week

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 01-09-2016
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Charo is een knappe cyperse kater, gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 01-09-2016. Even een situatieschets: heb je een grote schuur, besluit ineens een kater daar te gaan wonen. Dan kijk je toch een beetje vreemd als vinder en eigenaar van de schuur. Nooit eerder de kat gezien, eerst maar eens delen bij amivedi en op facebook. Geen reacties dat er iemand zo’n kat mist. Uiteindelijk kwam hij in opvang in het asiel omdat een levenlang in de schuur verre van ideaal was. Nu mag hij op zoek naar een nieuw definitief thuis.

Het meest opvallende is zijn geweldige karakter. Charo geeft geen kopjes, nee hij deelt kopstootjes uit. En hij houdt van een goed gesprek, diepgaand of luchtig, dat maakt hem niet uit. Zijn nieuwe baasje moet dus van een beetje miauwen houden, het is echt zijn manier om contact te onderhouden. Inmiddels is hij in de open kattenkamer met meerdere katten en dat gaat zonder problemen.

Van zijn voorgeschiedenis is niets bekend dus of hij gezellig samen kan wonen met honden is een goede vraag. Een gezin met kinderen lijkt geen probleem, Charo sluit iedereen liefdevol in zijn hart. Een leven als binnenkat is niet waar hij gelukkig van gaat worden. Natuurlijk moet hij eerst wennen en dus even binnenblijven maar daarna wil hij toch echt graag een rondje buurt, even de wind door de haren, zien of er nog iets leuks te beleven valt. Voor alle voorkomende situaties is het handig te weten dat Charo ook keurig kattenbakzindelijk.

U bent toe aan een gezellige start van 2021? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.