Chairo: zoekt privé kapper met ruimte

 

Ras: Pers
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 13-05-2007
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Chairo, u mag zelf kiezen hoe u het uitspreekt, is een knappe Pers, een gecastreerde kater met geboortedatum: 13-05-2007. Inderdaad een langhaar kat en laten we dat ook maar gelijk onder de aandacht brengen. Je hebt verschil in vacht, de ene kat is prima bij te houden met af en toe goed door kammen, Chairo is het voorbeeld van heel veel goed door kammen! Zijn vacht klit snel en klitten zijn pijnlijk. Met ruime inzet is hij nu klitvrij, het gaat de opdracht van een nieuw baasje worden om dat ook zo te houden.

Hij woonde samen met 3 soortgenoten. Wegens privé omstandigheden bleek het verstandiger om 2 katten te herplaatsen, dat is Chairo en Solana geworden. Nee, de katten hoeven niet samen geplaatst te worden. In zijn oude woonomgeving werd niet altijd de kattenbak naar behoren gebruikt. Als het fout ging, ging het altijd om plassen. Dat kan verschillende redenen hebben maar het kan zeker ook door de samenstelling van het aantal katten komen. Hoe het ook zij, in het asiel weet hij de kattenbak keurig te vinden. Hij heeft daarbij wel keus, een open of een dichte bak, er staan meerdere tot zijn beschikking. De aanwezigheid van de andere katten in de open kattenkamer zijn daarbij geen belemmering. Kortom, we zijn trots op Chairo en hebben er alle vertrouwen in dat hij een hygiënische toekomst tegemoet gaat.

Het is een lieverd, aanhankelijk en gezellig aanwezig. Opvallend detail: geen tand meer in zijn bekkie. Om die reden is zachtvoer een voorkeur maar ook brokjes vindt hj nog wel smakelijk. Heeft u een warm huishouden waar hij heerlijk mag soezen bij de warme kachel in een zacht mandje met tussendoor lekkere hapjes? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.