Cas kitten 16831

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 29-06-2020
Gecastreerd nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Cas kitten is een prachtig cypers met wit katertje met geboortedatum: 29-06-2020. Samen met mama en 2 broertjes in het asiel gekomen, of beter gezegd: in gastopvang. De kleintjes waren nog maar iets van 2 weken oud, vanzelfsprekend ontzettend vertederend.

Ook Cas is net als zijn broertje Calvin best wel een eigenheimertje, woest knuffelen laat hij graag aan zich voorbij gaan. Oh hij is vriendelijk maar je ziet in heel zijn houding: laat mij maar. Spelen, ravotten en stoute dingen doen, daar is hij wel erg goed in. Er was iets met een volle zak kattengrit en een hoog springend katje en floep de helft van het kattengrit dwars door huis! Cas zelf vond het een geweldig effect, gastmama leek het toch iets minder leuk te vinden. Optillen geeft hem een ongemakkelijk gevoel. Het kan hoor maar liever blijft hij met 4 pootjes op de grond. Hoewel minder stevig dan Calvin heeft Cas ook een aandachtspuntje met spelen. Soms duikt hij richting je handen, jaaggedrag in een minder handige context. Natuurlijk het lijkt nu (letterlijk) geen groot probleem, het is wel belangrijk om het bij te blijven sturen want een kater van straks 4 of 5 kilo is duidelijk minder grappig. Bijsturen doe je niet met boos worden of andere akelige dingen, dat zou de vertrouwensband beschadigen, maar door op tijd een speeltje aan te bieden, veel leuker. Tip voor een speeltje: een balletje met een belletje, hij vindt het geweldig!

De kittens hebben een tijdje licht verteerbare brokjes nodig gehad maar zijn inmiddels gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met een beetje gourmet zacht. Keurig kattenbakzindelijk en inmiddels in bezit van de 1e enting, chip en natuurlijk ontwormd en ontvlooid. U bent verliefd en heeft voldoende tijd en ruimte voor dit boefje? We werken alleen op afspraak dus neem contact met ons op via info@schuthok.nl of 0223-631447.