Calvin kitten 16830

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 29-06-2020
Gecastreerd nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Calvin kitten is een prachtig blauwcypers met wit katertje met geboortedatum: 29-06-2020. Samen met mama en 2 broertjes in het asiel gekomen, of beter gezegd: in gastopvang. De kleintjes waren nog maar iets van 2 weken oud, vanzelfsprekend ontzettend vertederend.

Het is wel een eigenheimertje, woest knuffelen is niet aan hem besteed. Hij is niet onaardig maar geeft in heel zijn houding aan: laat mij maar. Hij houdt van spelen en ravotten en stoute dingen uithalen, geheel passend bij zijn leeftijd. Hij laat zich wel aaien, optillen geeft hem een ongemakkelijk gevoel, liever blijft hij met 4 pootjes op de grond. Je moet een beetje controle houden vindt Calvin. Spelen is een aandachtspuntje, hoewel er nooit gespeeld is met handen, alleen met speeltjes, heeft hij soms de neiging om toch op je handen te duiken. Jaaggedrag in een minder handige context. Natuurlijk het lijkt nu (letterlijk) geen groot probleemm het is wel belangrijk om het bij te blijven sturen want een kater van straks 4 of 5 kilo is duidelijk minder grappig. Bijsturen doe je niet met boos worden of andere akelige dingen, dat zou de vertrouwensband beschadigen, maar door op tijd een speeltje aan te bieden, veel leuker. Tip voor een speeltje: een balletje met een belletje, hij vindt het geweldig!

De kittens hebben een tijdje licht verteerbare brokjes nodig gehad maar zijn inmiddels gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met een beetje gourmet zacht. Keurig kattenbakzindelijk en inmiddels in bezit van de 1e enting, chip en natuurlijk ontwormd en ontvlooid. U bent verliefd en heeft voldoende tijd en ruimte voor deze 2 boefjes? We werken alleen op afspraak dus neem contact met ons op via info@schuthok.nl of 0223-631447.