Bjork: verbreekt de stilte

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 08-10-2018
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Bjork is een prachtige roodgemarmerd met witte kater, inmiddels ex-kater want gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 08-10-2018. Het manneke werd gevonden op een parkeerplaats bij de Kroonpassage/Beatrixstraat, zijn schuilplaats was vies en hij gaf overlast. Tijd voor actie. Hij kwam in het asiel voor opvang en nee, er heeft zich geen baasje gemeld. Na de verplichte quarantainetijd is hij netjes gecastreerd, inenten, chippen en behandelen tegen uit- en inwendige ongedierte hadden we al laten doen en nu is hij helemaal klaar voor de toekomst.

Bent u op zoek naar een gezellig aanwezig huisdier? Dan zou Bjork een prima keus kunnen zijn. U moet wel van een goed gesprek houden, het is namelijk een prima gesprekspartner hoewel hij graag de boventoon voert. Misschien is het belangrijker als u goed kunt luisteren. Een andere grote hobby van Bjork is eten. Hij is kennelijk iets tekort gekomen tijdens zijn zwervend leven, of hij vindt dat hij iets tekort is gekomen maar zowel de ochtend- als de avondvoerronde wordt met vreugde ontvangen.

De omgang met soortgenoten is niet goed bekend, we denken dat hij wel sociaalvaardig is. Zijn houding ten opzichte van honden is niet bekend. Mensen vindt hij onvoorwaardelijk leuk en gezellig, hij neemt alle knuffels en aaitjes met veel plezier in ontvangst. Keurig kattenbakzindelijk maar wenst wel graag de mogelijkheid tot een buitenleven, een frisse neus halen. Bent u verliefd geworden? Kom kennismaken, alleen op afspraak, u bent welkom!