Asha kitten 16729

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 21-04-2020
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Asha kitten 16729 is een prachtig cypers rood wit poesje met geboortedatum: 21-04-2020. Samen met mamapoes en zusjes gezellig groot groeien in een gastgzin, Asha heeft genoten. Nu is het tijd om op eigen pootjes te gaan staan en mogen wij haar aan u voorstellen.

Natuurlijk is het een speels katje, heerlijk ravotten met haar zusjes of mama plagen. In het vergelijk is ze iets terughoudend naar mensen en in onbekende situaties. Ook een plotseling willen oppakken vindt ze een beetje spannend. Eerst even kennismaken, vertrouwen geven en ze geniet net zo van contact als ieder ander katje.

Ze is een open kattenbak gewend, bij voorkeur ruim genoeg om lekker te graven en graag op een makkelijk te vinden plekje. Eigenlijk vonden de kittens de voedselvoorziening van mama het allerlekkerst maar vooruit, langzaam zijn ze ook aan de kittenbrokjes gewend, natuurlijk vakkundig geflankeerd door een lekker hapje zacht.

In het gastgezin waren ook 2 eigen katten aanwezig, met begeleiding verliep het contact gezellig. Heeft u voldoende tijd en aandacht om dit leuke jonge poezenmeisje naar volwassenheid te begeleiden en een leven lang lief te hebben? Kom kennismaken; u bent welkom. Let op: we werken alleen op afspraak. Niet via facebook reageren. U kunt contact opnemen met het asiel via 0223-631447 of info@schuthok.nl.