Alfie kitten 16730

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 21-04-2020
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Alfie kitten 16730 is een prachtig schildpad poesje met geboortedatum: 21-04-2020. Samen met mamapoes en zusjes gezellig groot groeien in een gastgzin, ze heeft genoten. Nu is het tijd om op eigen pootjes te gaan staan en mogen wij haar aan u voorstellen.

Als we het hebben over een ondeugd dan bedoelen we Alfie. Alles moet uitgeprobeerd worden, het leven is leuk! Net als een mensenpeutertje alles proeven, is het eetbaar of toch niet? Sta je in de keuken iets lekkers klaar te maken, wees dan niet verbaasd als dit katje haar kansen inschat, een aanloopje neemt en floep zo via je broek omhoog klimt. Over de gordijnen hebben we het gastgezin nog niet gehoord, aan die vaardigheden wordt gewerkt zullen we maar zeggen.

Bij het serveren van lekkere hapjes nemen haar vocale kwaliteiten duidelijk hoorbaar toe, tot het startsein is gegeven en geconcentreerd het bordje wordt leeggegeten. Ook de brokjes worden met smaak weg gekauwd. Het gebruik van de kattenbak is uitermate keurig te noemen, het goede voorbeeld van mama gehad. Ze vindt het heerlijk om te spelen, met haar zusjes en/of mama of met een speeltje al dan niet samen met mensen. Ze is een open kattenbak gewend, bij voorkeur ruim genoeg om lekker te graven en graag op een makkelijk te vinden plekje. In het gastgezin waren ook 2 eigen katten aanwezig, met begeleiding verliep het contact gezellig.

Heeft u voldoende tijd en aandacht om dit leuke jonge poezenmeisje naar volwassenheid te begeleiden en een leven lang lief te hebben? Kom kennismaken; u bent welkom. Let op: we werken alleen op afspraak. Niet via facebook reageren. U kunt contact opnemen met het asiel via 0223-631447 of info@schuthok.nl.