17016 Nika kitten

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 15-09-2020
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

17016 Nika kitten is een prachtig zwart wit katje, herkenbaar aan het zwarte kinnetje en/of het zwarte stipje bij de neus. Het is een katertje met geboortedatum: 15-09-2020. Samen met een aantal zusjes in het asiel gekomen op zoek naar een nieuw lief baasje. Moederpoes was zo langzamerhand wel klaar met alle goede zorgen en katten zijn leuk maar om nu alle katjes te houden?

De kleintjes zijn in huis opgegroeid maar het gezellig samen knuffelen moeten ze nog een beetje leren. Het vergt dus nog een beetje extra aandacht. Toch zijn ze nieuwsgierig genoeg en een aantal kunnen spinnen, daar word je spontaan ontroerd en stil van, zo schattig.

De eerste dagen hadden de kittens wat moeite met de omschakeling naar kittenbrokjes, kennelijk een ander smaakje dan ze thuis gewend waren en thuis kregen ze er ook vis bij, mjammie. Gelukkig hebben ze ontdekt dat zachtvoer uit een blikje ook een goed alternatief is en de brokjes gaan inmiddels smakelijk naar binnen (Royal Canin kittenbrokjes). Het gebruik van de kattenbak kent geen geheimen meer.

Het kan verstandig zijn om in het begin met een wat kleinere ruimte te beginnen, rustig contact opbouwen, even wennen aan elkaar. Samen met een ander katje zou heel erg leuk zijn, de omgang met honden is niet bekend. Idem voor kinderen. Helemaal verliefd geworden? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.