16962 Tim kitten

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 24-07-2020
Gecastreerd nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 06-11-2020: helaas hebben Tim en Pim lichte verkoudheidsklachten en zijn ze dus even niet plaatsbaar. We houden u op de hoogte en hopen snel positief nieuws te geven.

Tim kitten 16962 is een prachtig cypers gemarmerd met wit katertje met geboortedatum: 24-07-2020. Samen met zijn broertje Pim gevonden, 2 bange kleine hummeltjes. Met een beetje rustige benadering bleken ze niet zo schuw als gedacht, ze hadden alleen beetje hulp nodig in het vertrouwen van de mensheid. Daarom mochten ze in gastopvang, gezellig bij iemand thuis.

Bleken ze toch een verkoudheidje te hebben, er klonk hatsjoe en we zagen waterige oogjes. Tijd voor een kuurtje antibiotica en oogzalf om alles weer te doen stralen. Het is helemaal goed gekomen, de kleintjes hebben net de 2e enting gekregen en de dierenarts was helemaal tevreden. Ze mogen samen geplaatst worden maar het is geen strikte voorwaarde. Het is wel belangrijk dat er al een kat aanwezig is want ook met de eigen katten van het gastgezin werd enthousiast contact gemaakt.

Tim kitten is veel meer een boefje, een bijdehand typje dat aandacht vraag met miauwen en heerlijk spelen. Onder al dat bravoure zit nog een klein hartje. Als hij het erg spannend vindt gaat hij blazen maar niet schrikken, want meer gewicht legt hij niet in de schaal. Net als Pim is hij in het eerste contact voorzichtig maar eigenlijk vindt hij het best fijn om geaaid te worden. Hetzelfde geldt voor oppakken, nee nee eng, oh op schoot? eigenlijk best leuk! Tim vindt de brokjes (Royal Canin kittenbrokjes) geweldig, het zacht laat hij nog weleens staan. Keurig kattenbakzindelijk.

Heeft u een warm hart voor dit kleine hummeltje? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.