16961 Pim kitten

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 24-07-2020
Gecastreerd nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 06-11-2020: helaas hebben Tim en Pim lichte verkoudheidsklachten en zijn ze dus even niet plaatsbaar. We houden u op de hoogte en hopen snel positief nieuws te geven.

Pim kitten 16961 is een prachtig cypers gemarmerd katertje met geboortedatum: 24-07-2020. Samen met zijn broertje Tim gevonden, 2 bange kleine hummeltjes. Met een beetje rustige benadering bleken ze niet zo schuw als gedacht, ze hadden alleen beetje hulp nodig in het vertrouwen van de mensheid. Daarom mochten ze in gastopvang, gezellig bij iemand thuis.

Bleken ze toch een verkoudheidje te hebben, er klonk hatsjoe en we zagen waterige oogjes. Tijd voor een kuurtje antibiotica en oogzalf om alles weer te doen stralen. Het is helemaal goed gekomen, de kleintjes hebben net de 2e enting gekregen en de dierenarts was helemaal tevreden. Ze mogen samen geplaatst worden maar het is geen strikte voorwaarde. Het is wel belangrijk dat er al een kat aanwezig is want ook met de eigen katten van het gastgezin werd enthousiast contact gemaakt.

Pim kitten is iets rustiger in gedrag dan Tim kitten. Natuurlijk wordt er gespeeld en sprintjes getrokken en stoute dingen gedaan maar net iets minder baldadig dan zijn broertje. In het eerste contact voorzichtig maar eigenlijk vindt hij het best fijn om geaaid te worden. Hetzelfde geldt voor oppakken, nee nee eng, oh op schoot? eigenlijk best leuk! Pim is gezegend met een goede eetlust, gewend aan Royal Canin kittenbrokjes en dagelijks een beetje zacht voor de lekkere trek. Keurig kattenbakzindelijk.

Heeft u een warm hart voor dit kleine hummeltje? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.