16904 Toet kitten

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 20-08-2020
Gecastreerd nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Toet kitten 16904 is een prachtig cypers rood wit poesje met geboortedatum: 20-08-2020. Samen met mama en 2 zusjes bleek de familie een beetje hulp nodig te hebben om groot te worden. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op onze gastgezinnen en met extra flesjes kittenmelk is het allemaal prima in orde gekomen. Haar zusjes hebben al een warm mandje gevonden, nu is Toet kitten aan de beurt.

Het is een heerlijk actief, speels katje, precies zoals dat hoort bij jonge katjes. Als eerste gaat ze op verkenning waarbij het huis onveilig wordt gemaakt om vervolgens heerlijk opgerold te gaan slapen. Mocht u al een katje hebben, dan is Toet een prima aanvulling maar ze mag natuurlijk ook zonder andere katten geplaatst worden. In het gastgezin was ook een hond aanwezig. Het is wel belangrijk dat u voldoende tijd en liefdevolle zorg heeft, of is dat een totaal overbodige opmerking?

Knuffelen is net als spelen onmisbaar om gezond groot te worden en Toet kitten geniet met volle teugen, tussen het spelen door. Ze is gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met als side dish een beetje zacht. Het gebruik van de kattenbak kent geen geheimen, uw taak is het goed bereikbaar plaatsen en schoonhouden.

Komt u kennismaken? U bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.