16578 Stroe kitten

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Katertje
Geboortedatum: 18-09-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Stroe kitten 16578 is een prachtig rood cypers met wit katertje. Zijn geboortedatum is geschat en staat op: 18-09-2019. Eigenlijk begrijpen we het niet zo goed, dit katje is als zwerf in het asiel gekomen en ondanks keurig aanmelden bij Amivedi en delen op social media is geen reactie gekomen van een eigenaar. Toch is hij duidelijk mensenhanden gewend, sterker nog, hij is super sociaal. Hoe dan ook, we richten ons op de toekomst en dat betekend dat we een lief baasje voor hem zoeken.

 

Ook in het gastgezin liet hij zien geweldig mee te draaien en onder meer dikke vriendjes te zijn met iedereen, inclusief de eigen kat. Ook het hondje in huis is geen probleem. Kattenbakzindelijk en heerlijk speels. Na al dat spelen komt hij graag bij je liggen, in het begin naast je op de bank, later ook op schoot. Gewoon genieten dus. Kunnen we ook nadelen bedenken? Eigenlijk niet, nou ja, hij laat van zich horen als hij vindt dat het tijd is voor aandacht (lees: lekker rennen en gek doen). Dat is voornamelijk omdat hij graag bij je wil zijn, geen verkeerde eigenschap toch? Hij heeft een andere toon miauwtje voor het geval zijn speeltje verkeerd gelokaliseerd is of de andere kat uit zicht. Hoewel hij zichzelf ook goed kan vermaken is de aanwezigheid van een ander katje wel een meerwaarde als hij het mag zeggen. Je ziet hem genieten van het spelcontact en het samenzijn.

Officieel heet hij in het computersysteem Stroe kitten maar stiekem heeft hij de naam ‘Toet’ gekregen in het gastgezin. Aan de nieuwe eigenaar de eer om Toet in ere te houden of een geheel eigen naam te verzinnen. Met smaak eet hij Royal Canin kittenbrokjes en elke dag een beetje zacht. Hoewel we geen informatie hebben over de omgang met kinderen verwachten we geen problemen aangezien de levensvisie van dit katertje is: iedereen is leuk en hoe meer zielen hoe meer vreugd. Heeft u voldoende tijd en liefde in huis om dit katje een warm mandje te bieden? Kom kennismaken; u bent welkom!

N.B. we verwachten veel reacties. Tot onze verbazing reageren mensen soms boos als ze te horen krijgen dat andere mensen hen voor zijn. Natuurlijk begrijpen we een eventuele teleurstelling, wilt u er rekening mee houden dat dit maar 1 katje is en dat we gewoon graag een goede plaatsing voor Toet willen? Alvast hartelijk dank. U kunt telefonisch reageren of alvast een mailtje sturen, wilt u in het laatste geval ook uw telefoonnummer vermelden zodat wij u kunnen contacten? Reageren via facebook is niet zinvol.