16491 Beertje kitten

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Katertje
Geboortedatum: 10-09-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Beertje kitten 16491 is een prachtig zwart katertje met iets halflangharig vachtje (of dat ook zo blijft is lastig te zeggen) en geboortedatum: 10-09-2019. Moeder Beertje kwam zwanger in het asiel, een onzeker, bang katje. Gelukkig mocht ze in gastopvang waar ze de kans kreeg om te wennen voor de bevalling van start zou gaan. Ach wat was ze in de stress, er lag al een rood kitten, later zouden er nog 2 rode katjes geboren worden en ergens achter in het kraambed lag een ieniemienie zwart hoopje. Met een beetje kunst en vliegwerk lukte het om dichterbij te komen, het was een klein katje, meer dood dan levend! In de handen opgewarmd, zwak ademhalend. Had mama Beertje expres het kitten daar neergelegd of was er sprake van een ongelukkig toeval? Het kitten besloot te willen leven en zocht dapper de tepel en begon aan het avontuur om groot te worden. Heel erg groot is nog niet gelukt, hij is de kleinste van het 4-tal maar alles functioneert. Hij rent, hij speelt, hij eet en is super leuk, het is een wondertje, en dat geheel op eigen kracht.

Hij weet ook in de krabpaal te klimmen, alleen er netjes weer uit komen is nog in ontwikkeling. Voor hem zijn we op zoek naar lieve zorgzame mensen met een veilige omgeving. Knuffelen vindt hij minder belangrijk, heerlijk spelen dat is meer zijn hobby. Hij eet inmiddels goed maar daar moet een beetje op gelet worden. Andere katten zijn geen probleem en er waren ook 2 honden in het gastgezin. De omgang met kinderen is niet bekend. Keurig kattenbakzindelijk. Hij heeft als bijnaam ‘Bamboo’ gekregen maar zal gewoon als Beertje kitten geplaatst worden, de nieuwe eigenaar heeft de eer om een leuke naam te verzinnen.

Beertje kitten is gewend aan Royal Canin kittenbrokjes en Royal Canin kittenzacht. Een ander merk werd niet smakelijk gevonden en/of veroorzaakte diarree. De kittens zijn vanaf vrijdag 15-11-2019 plaatsbaar.  We hebben het idee dat veel mensen gaan reageren, we kunnen vast niet iedereen blij maken. Heeft u belangstelling? Maak een afspraak via email info@schuthok.nl of telefonisch 0223-631447. NIET via messenger facebook.

Heeft u voldoende tijd, liefde en aandacht om dit kleine hummeltje verder te begeleiden op de weg naar volwassenheid? Kom kennismaken, u bent welkom!