16489 Beertje kitten

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Katertje
Geboortedatum: 10-09-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Beertje kitten 16489 is een prachtig roodcypers halflangharig katertje en geboortedatum: 10-09-2019. Moeder Beertje kwam zwanger in het asiel, een onzeker, bang katje. Gelukkig mocht ze in gastopvang waar ze de kans kreeg om te wennen voor de bevalling van start zou gaan. Ach wat vond ze het allemaal spannend maar uiteindelijk zijn er 4 prachtige kittens geboren, 3 roodcypertjes en 1 zwart katje. Dit is één van de roodcyperse katertjes.

Waar ‘zus’ gaat, volgt ‘broer’ gelijk achter. Een heerlijk lief boefje. Ook hij komt tijdens het spelen gerust even op schoot bij zijn mens, gezellig knuffelen en hop, daar gaat hij weer, lekker spelen. Het zijn zachtaardige katjes, zoeken een zorgzaam baasje of baasjes. Andere katten geen probleem, er waren ook 2 honden in het gastgezin. De omgang met kinderen is niet bekend. Keurig kattenbakzindelijk. Hij heeft geen naam gekregen, werd voor de duidelijkheid ‘broer’ genoemd maar zal gewoon als Beertje kitten geplaatst worden, de nieuwe eigenaar heeft de eer om een leuke naam te verzinnen.

Gewend aan Royal Canin kittenbrokjes en Royal Canin kittenzacht. Een ander merk werd niet smakelijk gevonden en/of veroorzaakte diarree. De kittens zijn vanaf vrijdag 15-11-2019 plaatsbaar.  We hebben het idee dat veel mensen gaan reageren, we kunnen vast niet iedereen blij maken. Heeft u belangstelling? Maak een afspraak via email info@schuthok.nl of telefonisch 0223-631447. NIET via messenger facebook.

Heeft u voldoende tijd, liefde en aandacht om dit kleine hummeltje verder te begeleiden op de weg naar volwassenheid? Kom kennismaken, u bent welkom!