16487 Cenzo kitten

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Katertje
Geboortedatum: 07-09-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Cenzo kitten is een prachtig zwart katertje met geboortedatum: 07-09-2019. De  hele familie Chloë, Calvin, Coco, Chanel en Cenzo zijn kittens van moederpoes Cili, een prachtig zwart poesje. De eerste kittens waren net zo’n beetje op eigen pootjes en nog voordat ze echt de deur uit waren, bleek mama al weer gedekt te zijn. Vanzelfsprekend al gebeurd voordat ze in het asiel kwam, nog meer katjes op de wereld zetten is immers niet onze doelstelling. Een zwanger poesje verdient een gezellig gastgezin dus ze mocht bij een van onze vrijwilligers verblijven waar ze is bevallen en de kittens veilig groot heeft kunnen brengen.

Eigenlijk kunnen we over alle kittens zo ongeveer hetzelfde zeggen maar als je moet vergelijken zijn de 2 zwarte katertjes Cenzo en Calvin de meest voorzichtige van het 5-tal. Even rustig kennismaken, het ijs is gebroken en het is net zo’n heerlijk boefje als zijn nestgenootjes. Dol op spelen, ondernemend van aard. Sociaal met mensen, sociaal met andere katten en kattenbakzindelijk.

Cenzo kitten is gewend aan Royal Canin mother and cat kittenbrokjes en dagelijks een beetje zacht. De kittens zijn vanaf vrijdag 08-11-2019 plaatsbaar.  We hebben het idee dat veel mensen gaan reageren, om teleurstelling te voorkomen kan het verstandig zijn om een afspraak te maken. Dat kan via email info@schuthok.nl of telefonisch 0223-631447. NIET via messenger facebook.

Heeft u voldoende tijd, liefde en aandacht om dit kleine hummeltje verder te begeleiden op de weg naar volwassenheid? Kom kennismaken, u bent welkom!