16486 Chanel kitten

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Poesje
Geboortedatum: 07-09-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Chanel kitten is een prachtig blauw cypers poesje met geboortedatum: 07-09-2019. De  hele familie Chloë, Calvin, Coco, Chanel en Cenzo zijn kittens van moederpoes Cili, een prachtig zwart poesje. De eerste kittens waren net zo’n beetje op eigen pootjes en nog voordat ze echt de deur uit waren, bleek mama al weer gedekt te zijn. Vanzelfsprekend al gebeurd voordat ze in het asiel kwam, nog meer katjes op de wereld zetten is immers niet onze doelstelling. Een zwanger poesje verdient een gezellig gastgezin dus ze mocht bij een van onze vrijwilligers verblijven waar ze is bevallen en de kittens veilig groot heeft kunnen brengen.

Samen met haar broertje Coco is het dikke vriendschap. Wat zou het leuk zijn als deze 2 katjes samen geplaatst kunnen worden. We geven u slechts een tip door. Chanel is heerlijk speels, helemaal geen diva-kuren, ondernemend van aard. Sociaal met mensen, sociaal met andere katten en kattenbakzindelijk.

Chanel kitten is gewend aan Royal Canin mother and cat kittenbrokjes en dagelijks een beetje zacht. De kittens zijn vanaf vrijdag 08-11-2019 plaatsbaar.  We hebben het idee dat veel mensen gaan reageren, om teleurstelling te voorkomen kan het verstandig zijn om een afspraak te maken. Dat kan via email info@schuthok.nl of telefonisch 0223-631447. NIET via messenger facebook.

Heeft u voldoende tijd, liefde en aandacht om dit kleine hummeltje verder te begeleiden op de weg naar volwassenheid? Kom kennismaken, u bent welkom!