Adoptieplan

ADOPTIEPLAN nieuwe vorm:

Zoals u weet vangt Stichting Dierentehuis ’t Schuthok zwerf- en afstandsdieren op (honden, katten, konijnen en knaagdieren). De redenen voor afstand kunnen heel uiteenlopend zijn: door omstandigheden niet langer in staat om voor het dier te zorgen, financiële problemen, of omdat het baasje ziek is geworden of zelfs overleden. Het komt ook voor dat een dier probleemgevend gedrag laat zien, soms met medische oorzaak, soms omdat baas en dier geen goede match zijn. Zwerfdieren kunnen dieren zijn die geen baasje hebben, gewond geraakt zijn of de weg kwijt. Soms is er zoveel gebeurd dat een dier het vertrouwen in mensen kwijt is geraakt.

Veel dieren vinden relatief snel een nieuw baasje, voor anderen duurt het langer, de zogenaamde langzitters. Gewonde dieren kunnen veel zorg nodig hebben, denk aan medische onderzoek, bloedonderzoek, röntgenfoto’s, een operatie met daarna revalidatie, medicatie enz. enz. Dat alles kost veel geld. Juist voor deze dieren is er het AdoptiePlan: dieren die langer in het asiel zijn zoeken een financieel baasje. Na plaatsing stopt de adoptie. Hoewel, wij hopen natuurlijk dat u dan een nieuw adoptiedier uitkiest.

Misschien is het voor u geen optie om een dier in huis te nemen, door allergie, te vaak van huis of om een andere persoonlijke reden. Ook dan kan het AdoptiePlan uitkomst bieden. U stelt zelf de hoogte van de bijdrage vast, er is geen minimum of maximum bedrag, alle steun is welkom.

Hoe werkt het?  

Heeft u belangstelling, dan maken we een afspraak om alles samen door te bespreken. U krijgt alle informatie van het dier van uw keuze en ook waarom juist dit dier in aanmerking komt voor ons AdoptiePlan. Als financieel adoptant ontvangt u een mooie foto van ‘uw dier’ en zorgen we voor een regelmatige update hoe het met hem of haar gaat. Plus u ontvangt 2x per jaar de nieuwsbrief van ’t Schuthok. En om het nog persoonlijker te maken, u kunt op afspraak uw adoptiedier bezoeken (als de situatie het toelaat).

HELPT U ONS HELPEN? ALVAST BEDANKT!

 adoptie hond Jax

 

 adoptie hond Monti

 

  adoptie hond Tyson
adoptie kat Macy


adoptie kat Miep

adoptie Maudi