Cijfers zijn belangrijk! De infographic 2023 geeft in 1 oogopslag de belangrijkste gegevens weer. Het volledige jaarverslag en de jaarcijfers staan op de site (onder het kopje Over Ons, Jaarstukken).

Vragen? Laat het ons gerust weten.

Wilt u ons werk steunen? Word donateur!

 

 

 

Asielhond Jaio in het zonnetje!

Margriet Pronk – Bossink van PlusPassie (www.pluspassie.nl) is geraakt door het verhaal van Jaio en heeft een prachtig portret van hem gemaakt. Neem eens kijkje op haar site, het portret is ook te koop waarbij de opbrengst ten goede komt aan ‘t Schuthok. Maar natuurlijk kunt u ook een portret van uw eigen huisdier laten maken. Voor Jaio is het doel om een eigen warm mandje te vinden. Lees alles over hem bij beschikbare honden.

Asiel

Onze werkzaamheden bestaan uit het opvangen van dieren die om verschillende redenen bij ons terecht komen. Dit kan gaan om dieren niet meer binnen een veranderende huiselijke situatie passen, weggelopen zijn,  gedumpt zijn maar ook bijvoorbeeld jonge dieren waar door de eigenaren geen ander plekje gevonden kan worden.

Dierentehuis ‘t Schuthok is erkend door de NFDO! Voor meer informatie www.nfdo.nl.

Pension en dagopvang
Verder bieden wij de mogelijkheid om uw dier in een dagopvang op te vangen of voor langere tijd in ons pension. Natuurlijk krijgt uw dier bij ons de verzorging en aandacht die het verdient!

Doneer via iDEAL

Veilig een online donatie doen aan 't Schuthok!

ideal2