Jolly Christmas!

Dierentehuis ’t Schuthok viert JOLLY CHRISTMAS

Na het hartverwarmende succes van de voorbije jaren vieren we voor de vierde keer op rij Jolly Christmas, dé ultieme kans om als kerstman of kerstvrouw de asieldieren een hart onder de riem te steken!

We begrijpen dat niet iedereen in de gelegenheid is om een asieldier een warme thuis te bieden en dat niet ieder dier een match is met elk baasje of past in iedere leefsituatie. Speciaal daarvoor is er Jolly Christmas!

Net als vorig jaar willen we graag elke kattenkamer, alle honden en iedere konijnenruimte onder de aandacht brengen. Op facebook worden alle dieren voorgesteld inclusief verlanglijstje zodat mensen die willen meedoen precies weten waar behoefte aan is. Natuurlijk mogen meerdere dieren delen in de gulle gaven en giften! De foto’s zullen gedeeld worden in het album Jolly Christmas 2018, het wensenlijstje van alle dieren vindt u op en naast elke foto. Er zijn cadeaus voor alle budgetten, want elk steentje levert zijn bijdrage.

Behalve cadeautjes kunt u ook kiezen voor een bijdrage voor medische zorg of dieetvoeding. Bij medicatie kunt u denken aan pijnstilling, hartmedicatie, antibiotica, enz. Niet altijd vrij verkrijgbaar, daarom hebben we een waardebon bedacht. U vult het bedrag in, naar eigen inzicht, en wij kunnen het besteden bij de dierenartsen verbonden aan ’t Schuthok.

U kunt uw cadeautjes afleveren bij Dierenasiel ’t Schuthok tot maandag 24 december. Laat kerst niet ongemerkt voorbij gaan. Let it be a merry Christmas!

U kunt alle informatie vinden op onze facebookpagina…

UPDATE: JOLLY CHRISTMAS 2018 WAS EEN GROOT SUCCES!! Aan iedereen die daartoe heeft bijgedragen: HEEL ERG BEDANKT!!

 Jax met een aantal cadeautjes…