JOLLY CHRISTMAS!!

Update: de actie was een groot succes, er zijn echt heel veel cadeautjes en waardebonnen binnen gebracht, iets waar we heel erg blij mee zijn. Iedereen die heeft meegeholpen om het tot een succes te brengen heel hartelijk dank!!

Het is zover: een mooie manier om asieldieren iets extra’s te geven. Dit jaar willen we graag elke kattenkamer, kennel of konijnenruimte onder de aandacht brengen, zodat u precies weet waar behoefte aan is en meerdere dieren mogen delen in uw gulle gaven en giften.

Alle verlanglijstjes voor Jolly Christmas worden op de facebookpagina van Dierentehuis ‘t Schuthok gedeeld. Zoals voorgaande jaren komt uw pakje onder de kerstboom in het asiel te liggen, in stille afwachting van de kerstdagen. Met kerst is het zover, dan worden de pakjes geopend, foto’s van het uitdelen gemaakt en vervolgens gedeeld. Op deze manier kan iedereen genieten van de vreugde. Helpt u mee om het ook dit jaar het een succes te laten worden?

Veel van de asieldieren hebben momenteel medische zorg nodig. Dat kan gaan om dieetvoer of medicatie zoals pijnstilling, hartmedicatie, enz. Helaas is dit niet altijd vrij verkrijgbaar, daarvoor hebben we een waardebon bedacht. U vult het bedrag in, naar eigen inzicht, en wij kunnen het besteden bij de dierenartsen verbonden aan ’t Schuthok.

Helpt u mee om kerst niet ongemerkt voorbij te laten gaan?
Merry Christmas!