Bugs: zoekt nieuwe liefde

Ras: Konijn
Geslacht: Ram (mannelijk dier)
Geboortedatum: 04-07-2017
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Bugs is een voskonijn, mooi grijs gekleurd, qua formaat ergens tussen klein en middelgroot. Het is een rammetje (mannelijk dier) met geboortedatum: 04-07-2017. Heeft u ook het gevoel dat er iets mist? Bunny misschien? U heeft gelijk, er is ook een Bunny. Alleen dat is een voedster (vrouwtje) en ze hebben kort samen gezeten tijdens vervoer dus voor alle zekerheid houden we Bunny 35 dagen in de verzorging om een nieuwe eigenaar niet voor verrassingen te zetten.

Reden van afstand: privé omstandigheden. Eigenlijk was Bugs als rammetje helemaal niet de bedoeling, hij kwam in huis als voedster en was bedoeld als gezellig maatje voor Bunny. De vergissing werd ontdekt toen er een kleintje werd geboren, oeps, dat was niet de bedoeling. Sindsdien woonden de konijntjes apart van elkaar, wel beiden in huis. Loslopen is hij niet gewend, het buitenleven ook (nog) niet. Mocht u dat wel graag willen, nog heel even wachten op mooi weer en het avontuur kan beginnen. Hoewel Bugs niet zoveel in handen is geweest, is het wel een vriendelijk konijn. Knuffelen en oppakken vindt hij spannend. Gezien zijn lange lokken heeft hij af en toe een kambeurtje nodig maar lang niet zo intensief als een echt langharig konijn.

Heeft u voldoende ruimte en mogelijk in de toekomst na castratie een nieuwe levensvriendin om gezellig samen te wonen? Kom kennismaken; u bent welkom!