Frankie: wat een verhaal…

Ras: Konijn
Geslacht: Ram (mannelijk dier)
Geboortedatum: 02-06-2017
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 02-08-2017: kijk toch eens wat een geweldige foto er van Frankie is gemaakt!!

 

Frankie is een prachtig jong konijntje, een rammetje met geboortedatum: 02-06-2017. We laten het gastgezin aan het woord:

 

 

“Een klein dikkerdje, gevonden in een plas bij ijzerhandel Vos. Gewond aan zijn neus en bovenop zijn koppie. Het leek erop dat hij gepakt was door een roofvogel die hem vervolgens heeft laten vallen. Bij binnenkomst 110 gram, dus ik hield het op een week oud. Dit bleek achteraf 4 dagen te zijn, gelet op de dagen van het opengaan van de ogen en rechtop staan van de oren. Grootgebracht met de fles. Laat zich goed oppakken uit zijn kooi, laat zich aaien, vindt dat prima. Is ook heel beweeglijk en heeft zeker ruimte nodig. Zat met vier babyhaasjes in een hok en lagen lekker op hun zij te chillen, wasten elkaar, heel gezellig. Heel nieuwsgierig.”

Hebben wij daar nog iets aan toe te voegen? Eigenlijk niet behalve de standaard opmerkingen van lief thuis gezocht met voldoende bewegingsruimte en de gezelschap van een ander konijntje. 2 Rammetjes is vragen om problemen, de match met een voedster (vrouwtje) gaat eigenlijk altijd goed.
U weet het zeker? U kunt er goed voor zorgen? Kom kennismaken;  u bent welkom!

 

 

Sponsoren