Stampertje: is vriendelijk vrouwtje

Ras: Konijn
Geslacht: Voedster (vrouwelijk dier)
Geboortedatum: 06-06-2016
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: ja, met juiste match

Bijzonderheden:

Stampertje is een prachtig bruin konijntje, middelgroot. Het is een voedster (vrouwtje) met geboortedatum: 06-06-2016. De oortjes zijn een beetje eigenwijs, rechts neigt naar hangen en links houdt fier rechtop stand, zo grappig. Reden van afstand was te weinig tijd en aandacht en het baasje wilde graag een goede toekomst voor Stampertje.

Eigenlijk heeft ze een groot deel van haar leven alleen gewoond, wel met alle ruimte want ze mocht heerlijk los in de tuin lopen. Een poosje geleden is geprobeerd om haar te matchen met een gecastreerd rammetje maar de magic ontbrak, gewoon geen goede match.

Het is een aanhankelijk en vriendelijk konijn, Stampertje komt zelf voor aandacht. Optillen is ze niet echt gewend. Kinderen geen probleem, mits goed begeleid. Qua voeding niet zo vaak groente e.d., juist om van slag rakende darmpjes te voorkomen. Gewoon een goede basisbrok, veel hooi en af en toe een stukje appel. In het asiel smult ze ook regelmatig van een stukje andijvie.

Het ideale toekomstplaatje is een liefdevol thuis met een soortgenootje, goede verzorging en voldoende bewegingsruimte. Stampertje op haar beurt beloofd een gezellige aanwinst in uw huishouden te zijn, laat de toekomst maar beginnen. Kom kennismaken; u bent welkom!