Sniffey: de schoonste van allemaal

Ras: Konijn
Geslacht: Ram (mannelijk dier)
Geboortedatum: 01-08-2015
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 23-11-2017: om zijn plaatsingskansen te vergroten is hij inmiddels gecastreerd zodat hij binnenkort kennis kan maken met een lief konijnenvriendinnetje. Belangstelling? We horen het graag.

Sniffey is een roodoog Pooltje, een dwergkonijntje dus, van het mannelijk geslacht en met geboortedatum: 01-04-2015. (Door zijn tatoeage konden we zijn geboortedatum achterhalen.) Samen met 4 soortgenoten, in totaal 4 rammen en 1 voedster, in het asiel gekomen wegens verdrietige omstandigheden van de eigenaar. Inmiddels zijn ze alle 5 langs de pedicure geweest zodat de nageltjes weer keurig van de juiste lengte zijn voorzien. De eerste 3 stellen we alvast voor, 2 van de 5 hebben nog even medische zorg nodig.

“Poeh, dat was best een beetje wennen. Vanuit de vertrouwde omgeving naar opvang in het asiel. Best lieve dames hoor en niets op de verzorging aan te merken maar wat kunnen die honden hier blaffen! Inmiddels heb ik geleerd dat veiligheid hoog in het vaandel staat, dus die blaffers blijven netjes uit onze buurt, een hele opluchting. Fijn om de pootjes te strekken, en hooi van prima kwaliteit. Geregeld komt er even iemand kijken, een knuffeltje geven of een lekker voertje. Dat knuffeltje voelt nog een beetje onwennig, komt wel goed als u mij een beetje de ruimte geeft.”

U hoort het, lief gezellig thuis gezocht, graag met soortgenoot (2 rammen samen is vragen om moeilijkheden). Helemaal verliefd? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren