Philomena: vindt mensen nog een beetje spannend…

 

Ras: Konijn
Geslacht: Voedster (vrouwelijk dier)
Geboortedatum: onbekend
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Philomena is een mooi wildkleur met wit konijntje, een voedster. Haar leeftijd is niet bekend, ze werd gevonden, geen voorgeschiedenis bekend. Haar bijzondere naam heeft ze aan een enthousiaste vrijwilliger te danken, niet zo voor de hand liggend misschien. Het staat u vrij om als nieuw baasje haar een andere naam te geven (alleen bij ons in het systeem blijft ze Philomena heten).

Contact met mensen vindt ze nog erg spannend, ze is kennelijk niet vaak in handen geweest. Eenmaal in contact zie je haar genieten, vertrouwen vraagt tijd en inzet. Het ideaal zou zijn om haar samen te matchen met een knappe konijnenman, wel gecastreerd natuurlijk om heel veel kleine konijntjes te voorkomen.

We zijn op zoek naar een veilig thuis met voldoende mogelijkheden om te rennen, malle binkies te maken (konijnen vreugdesprongen), te graven, kortom, een gelukkig konijn te zijn. Vanzelfsprekend met een goede verzorging en liefdevolle aandacht. U weet het zeker, de juiste match? Kom kennismaken – Philomena mag na 19 juli geplaatst worden, reserveren is zeker mogelijk – u bent welkom!

Sponsoren