Moogle wil graag buiten wonen en een vriendje

 

Ras: Konijn
Geslacht: Voedster (vrouwelijk dier)
Geboortedatum: 03/07/2015
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Moogle is een leuk beige bruin zwart klein konijntje, klein in de betekenis van formaat. Haar leeftijd is 03/07/2015. Reden van afstand is een verhuizing naar een woning zonder buiten gelegenheid. Het binnen leven viel zowel het konijntje als haar baasje behoorlijk tegen en ook was er niet echt ruimte voor een gezelschapsmaatje, iets dat Moogle wel gewend was. Door overlijden van haar vriendje woont ze nu alleen…

Wat zou het fijn zijn als aan beide wensen tegemoet gekomen kan worden, én prettig buiten wonen, én een leuke konijnenman. Moogle is een beetje verlegen, eerst even kennismaken, daarna laat ze zich wel aaien. Oppakken vindt ze net als de meeste konijnen niet echt geweldig, ze laat het wel toe als het moet.

Naast bovengenoemde voorwaarden zijn er ook de vanzelfsprekendheden zoals een goede liefdevolle verzorging en voldoende bewegingsruimte. Qua voeding is ze niet veeleisend, konijnenbiks met af en toe een lekker stukje groente of fruit, wortel is niet haar cup of tea.

Of haar naam werkelijk afgeleid is van dit fantasyfiguurtje durven we niet met zekerheid te zeggen. Het komt ons niet bekend voor maar wellicht dat bij u een lampje gaat branden. Ach, het is ook niet belangrijk, veel meer van belang is een goed thuis bij lieve mensen. Helemaal de juiste match voor u, kom kennismaken, u bent welkom!

 

Sponsoren