Mo*lp-tje

 

Ras: Konijn
Geslacht: Ram (mannelijk dier)
Geboortedatum: 06-04-2017
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 06-06-2017: omdat er geen belangstelling was, een goede plaatsing op zich liet wachten en Mo*lp-tje wel heel erg eenzaam was zonder andere konijntjes om zich heen, is hij naar Sabine’s Cavia/Konijnen Opvang in Medemblik gegaan waar hij in ieder geval gezellig samen zit met een ander rammetje. Na castratie zal een voedster als maatje voor hem worden gezocht. Mocht u alsnog belangstelling hebben, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Mo*lp-tje, het is net geheimtaal vindt u ook niet? Het betekent dat het diertje Mo heet en een lampreitje is, een jong konijntje. Voor de volgers van facebook: kent u het verhaal nog van de kleine konijntjes die gevonden waren, een aantal dagen oud? Later kwam er nog een kleintje bij, Azu*lp-tje. Het 4-tal vond liefdevol onderdak bij een gastgezin, compleet met flessen e.d.. Het resultaat is om blij van te worden. Nu is het zover dat ze geplaatst kunnen worden. Ze eten zelfstandig, alleen het idee van een waterflesje, daar zijn ze nog niet aan gewend. Een drinkbakje voldoet prima en wie weet valt het kwartje binnenkort. De dames van het 4-tal en Azu hebben hun baasje al mogen ontmoeten, voor Mo zijn we op zoek naar een lief baasje.

Mo is een ondernemend manneke. Hoewel hij een beetje onder de indruk is van de asielomgeving, was hij thuis altijd de eerste die op onderzoek uit ging. Heerlijk nieuwsgierig, helemaal leuk. Meerdere deskundigen hebben gekeken en het oordeel is een rammetje. Nu is 2 rammetjes bij elkaar plaatsen geen optie, dat gaat alleen tijdelijk goed tot de hormonen er voor zorgen dat er ruzie ontstaat, geen goed plan dus. Daarom is Mo op zoek naar een lief konijnenmeisje om samen heel gelukkig te zijn. Vanzelfsprekend is op tijd castreren heel belangrijk. Zaken als voldoende bewegingsruimte, een goede verzorging en aandacht staan ook hoog op het wensenlijstje, of eigenlijk must-lijstje.

Komt u kennismaken? U bent welkom!

Sponsoren