Marleentje en Pieter: vrienden voor het leven

Ras: Konijn
Geslacht: voedster en rammetje
Geboortedatum: 2013 en 2012
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zijn een setje!

Bijzonderheden:

15173-marleentjeMarleentje is een mooi black en tan konijntje, middelgroot, een gecastreerde voedster met geboortedatum: 01-05-2013. Samen Pieter vormt ze een setje, worden dus alleen samen geplaatst, vandaar dat we hem hier ook gelijk aan u voorstellen:

15172-pieter

 

 

 

 

Pieter is een leuk hangoor konijn in wildkleur, iets forser dan Marleentje maar nog steeds middelgroot. Het is gecastreerde ram met geboortedatum: 20-02-2012. Via een uitwisseling met Sabine’s Cavia Opvang in Medemblik die ondanks de naam doet vermoeden ook konijnen opvangt is dit leuke stel in ’t Schuthok gekomen om een nieuw baasje te vinden.

Marleentje en Pieter wonen tot beider tevredenheid gezellig samen. Het contact met mensen is nog een beetje onwennig, komt wel in orde met een beetje geduld en lekkere hapjes. Echte knuffelkonijnen voor kleine kinderen, nee, dat is een beetje teveel gevraagd (geldt voor de meeste konijnen). Het echtpaar is gewend aan het leven buiten. Naast een goede en gezellige verzorging hebben ze ook voldoende ruimte nodig om de pootjes te strekken en malle konijnensprongen te maken. Met eten zijn ze een beetje kieskeurig, de gezonde saaie biksbrokjes hebben niet direct voorkeur, hooi eten ze goed en ook een knabbeltwijgje, goed voor de tandjes, gaat er lekker in.

Komt u kennismaken? U bent welkom!

 

Sponsoren