Kees: een liefdevol ondernemend konijn

 

Ras: Konijn
Geslacht: Ram
Geboortedatum: 30-03-2018
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Kees is een lief grijs konijntje, formaat middelgroot. Het is een rammetje (een mannelijk dier) met geboortedatum: 30-03-2018. Om zijn plaatsingskansen te vergroten en omdat konijnen sociale dieren zijn, is hij 4 weken geleden gecastreerd. Nu is het zover, hij mag veilig kennismaken met een leuk konijnenmeisje…

Reden van afstand had helemaal niets met Kees te maken, of eigenlijk alleen maar met het gegeven dat het een rammetje is en geen vrouwtje. In ieder geval niets met zijn gedrag of karakter. Als jong konijntje geplaatst, het zou een voedster zijn. Het is nu eenmaal lastig te zien bij jonge konijntjes, en het bleek toch… Aangezien de nieuwe eigenaren al een rammetje hadden, ging het goed totdat Kees in de puberteit kwam, de hormonen serieus een rol gingen spelen en ruzie ontstond. Er was geen andere keus dan herplaatsing, heel verdrietig.

Veel ruimte, veel aandacht, dat is wat Kees gewend is en waar hij ook heel erg van geniet. In feite had hij de hele achtertuin tot hun beschikking waar hij heerlijk ondernemend bezig kon zijn. Dat is helaas anders in het asiel maar in een stil momentje, als de honden binnen zijn en het dus veilig is, mocht hij eventjes zijn pootjes strekken, helemaal leuk.

U begrijpt, we zijn op zoek naar een lief konijnenvriendinnetje, er is mogelijkheid tot daten in het asiel, en een nieuw thuis met veel ruimte, aandacht en een goede verzorging. Kinderen geen probleem. Verliefd geworden? Kom kennismaken; u bent welkom!