Juul: groot en ondernemend

Ras: Konijn
Geslacht: Voedster (vrouwelijk dier)
Geboortedatum: 10-05-2017
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Juul is een konijn van indrukwekkend formaat, Vlaamse Reus wildkleur, een voedster met geboortedatum: 10-05-2017. Samen met haar zusje in huis gekomen als 2 hummeltjes van 8 weken. Super gezellig samen totdat… het mis ging en knallende ruzie ontstond. Waarom? Dat is helaas¬† niet duidelijk. Mogelijk spelen lentehormonen een rol? Feit is dat ze elkaar ook echt verwondden, geen houdbare situatie dus. Daarom is Juul op zoek is naar een nieuw thuis.

Het is een behoorlijk open deur maar we zeggen het toch nog even, voor alle zekerheid: zet gerust uw achtertuin af, Juul gaat niet gelukkig worden van een standaard konijnenbehuizing. Ze heeft echt bewegingsruimte nodig en te groot is haast niet mogelijk. Ons streven is een leuke match met een stoer manneke, vanzelfsprekend gecastreerd om kleintjes te voorkomen.

Waarom een stoer manneke? Juul is van het ondernemende typ, nieuwsgierig, niet onzeker en duidelijk aanwezig. Laten we het deurtje van haar ren op een kiertje staan, gaat ze bij voorkeur op ontdekkingstocht. Geen zee te hoog om in beeldspraak te blijven. Een aaitje is best leuk maar veel tijd heeft ze niet; er is een wereld te ontdekken!

Verliefd geworden? Kom kennismaken; u bent welkom!