Joppie: best een beetje verdrietig

Ras: Konijn
Geslacht: Ram (mannelijk dier)
Geboortedatum: 06-04-2009
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Joppie is een pluizig lichtbruin-grijs konijntje, een kleine middelmaat. Het manneke, gecastreerd, is al een beetje op leeftijd (geb.datum: 06-04-2009). Sneu, maar persoonlijke omstandigheden lieten geen andere keus.

Zoals hij kijkt op de foto’s, een beetje grumpy, zo is zijn humeur ook. En dat terwijl de eigenaar toch een heel ander verhaal heeft, nl. een gezellig en lief konijn. Eten uit de hand, aaien en optillen, dat hebben wij nog niet zo mogen ervaren. Ondanks onze inspanningen is de conclusie dat hij gewoon liever ergens anders woont. Ach, geef hem eens ongelijk. Komt goed Joppie, we gaan ons best voor je doen!

Het manneke is gewend aan het buiten leven en is ook aan kindjes gewend. Sportief bezig zijn in de tuin ging aan een tuigje, waarschijnlijk om sommige planten en de  borders in oorspronkelijke staat te houden. Konijnen en graven is nu eenmaal een geweldige combinatie. Joppie heeft een traanoogje. Vanwege de verdenking van gebitsproblemen is hij voor controle naar de dierenarts geweest. Gelukkig niets aan de hand, alle tanden en kiezen staat keurig zoals het hoort. Het traanoogje is een kwestie van af en toe schoonmaken.

In vroeger jaren had hij een vriendinnetje waar het super gezellig mee samenwonen was; wie weet heeft u zijn liefde voor nu in de aanbieding? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren