Jip: ‘ben een beetje van slag…’

Ras: Konijn
Geslacht: Voedster (vrouwelijk dier)
Geboortedatum: 04-11-2011
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Jip is een prachtig rood bruin konijntje, een voedster met geboortedatum: 04-11-2011. De reden van afstand had alles te maken met onvoldoende tijd en aandacht, een eenzaam leven in een hokje buiten, dat was niet de juiste weg. Een beslissing dus in het belang van het dier.

Volgens de informatie is Jip altijd een beetje terughoudend geweest, en dat zien we ook in het asiel. Grote moeite met met alle veranderingen, en we moesten even zoeken wat ze lekker vond om te eten. Dat is gelukt: selective konijnenbrokjes en natuurlijk een ruime portie vers geurend hooi. Haar humeur is nog niet optimaal. Ze komt wel nieuwsgierig kijken maar bij te snel willen knuffelen is een grommetje soms hoorbaar. Geeft niet hoor Jip, met een beetje tijd en geduld gaat het helemaal goed komen.

In voorbije jaren leefde ze samen met een vriendinnetje, de laatste jaren is ze single. Wat zou het leuk zijn als ze weer een maatje mag vinden, daar word je blij van als konijn. Natuurlijk mét voldoende bewegingsruimte en een liefdevolle verzorging.

U zit op het puntje van uw stoel? Kom kennismaken; Jip wil graag een nieuw thuis!

Sponsoren