Grijsje: zoekt grote liefde

Ras: Konijn
Geslacht: Ram (mannelijk dier)
Geboortedatum: 15-02-2017
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Grijsje is een knappe Vlaamse reus, een gecastreerde ram met geboortedatum: 15-02-2017. Echt grijs is hij niet echt, het is meer wildkleur maar wel duidelijk verschillend van Zwartje. Beide dieren zijn bij een fokker aangeschaft, de eerste tijd ging dat heel gezellig samen. Nu ze de volwassenheid bereikt hebben en zelfs ook alle 2 gecastreerd zijn, is samenwonen niet zo’n goed idee en de tuin is te klein om beide dieren apart van elkaar te huisvesten. Ze hebben nu eenmaal ruimte nodig. Kortom, herplaatsen in het belang van het dier (dieren).

Een standaardkonijnenverblijf is geen optie dus reken op voldoende leefruimte en natuurlijk samen met een leuk vriendinnetje. De levenspartner hoeft niet per se eenzelfde groot formaat te hebben maar een dwergje matchen is niet direct een heel keus. Wij geven u graag alle informatie en begeleiding bij het koppelen, en wilt u meer informatie over de juiste huisvesting en/of verzorging, ook dan helpen wij u graag.

Net als Zwartje is Grijsje geweldig!! Oppakken vinden ze een beetje spannend, is ook een hele onderneming. Bij voorkeur gewoon lekker laten lopen, eenmaal vertrouwd komen ze gezellig naar je toe voor een lekker hapje of een knuffeltje.

Verliefd? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren