Elfie: zoekt het geluk

Ras: Konijn
Geslacht: Voedster (vrouwelijk dier)
Geboortedatum: niet bekend
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Elfie is een prachtig wit zwart konijntje, een voedster, ongeveer middelgroot. Haar geboortedatum is niet bekend, net als haar voorgeschiedenis. Ze werd zwervend aangetroffen, er heeft zich nooit een baasje gemeld. Nu de 35 dagen zijn verstreken (gevonden voedsters blijven altijd 35 dagen in opvang om te voorkomen dat een nieuwe eigenaar ongewenst met kleine konijntjes komt te zitten) gaan we op zoek naar een nieuw liefdevol thuis.

Het eerste contact vindt ze een beetje spannend maar al snel ontdekt ze dat even zachtjes kroelen eigenlijk heel ontspannend is en zie je haar genieten. Oppakken mag, ze vindt het niet super leuk maar dat geldt eigenlijk voor alle konijnen. Haar gezondheid is prima, niets staat een lang en gelukkig leven in de weg.

Graag zou ze willen samen wonen met een knappe (ach knap, als hij maar lief is) konijnenman, vanzelfsprekend gecastreerd om gezinsuitbreiding te voorkomen. Moeten we nog vermelden dat voldoende ruimte en goede verzorging ook heel belangrijk is? Bent u verliefd geworden? Kom kennismaken; u bent welkom!