Browny: met wie ga ik nu samenwonen?!

Ras: Konijn
Geslacht: Voedster (vrouwelijk dier)
Geboortedatum: 15-05-2017
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 23-07-2018: helaas is gistermiddag Snowy overleden… Browny is dus op zoek naar én een nieuw baasje én een nieuwe levenspartner.

Browny is een leuk, hoe kan het ook anders, bruin konijn, gezellig met hangoren, een voedster met geboortedatum: 15-05-2017. Ze is samen met haar levensvriendin Snowy in het asiel gekomen, niet officieel zusjes maar het scheelt niet veel. Snowy is een wit beige konijn met stoer rechtopstaande oren, ook een voedster, met geboortedatum: 01-05-2017.

Reden van afstand: privé omstandigheden. De dieren leefden buiten in de tuin en dat ging eigenlijk best goed. Er waren ook 2 kindjes in huis en zelfs een klein hondje, een beetje drukte zijn de dames dus wel gewend.

Qua karakter was Snowy de meest toegankelijke, oppakken was zelfs oké terwijl veel konijnen dat best spannend vinden. Browny is wat meer ‘kat uit de boom kijk-type’. Ach, in elke relatie heb je een koploper en een volger en dat is hier niet anders. Beide konijnen zijn vriendelijk en gezellig in de omgang. Konijnen plaatsen we samen, of een match met uw eigen konijn of een match met één van de asielkonijnen. Twee is zoveel gezelliger dan één en met de juiste match is een konijn echt veel gelukkiger. Voldoende ruimte voor malle konijnensprongen is ook belangrijk, alleen een standaard hok is niet de bedoeling.

U bent verliefd? Kom kennismaken; u bent welkom!