Bram: tijd, liefde en aandacht graag

 

Ras: Konijn
Geslacht: Ram
Geboortedatum: 24-12-2018
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Bram is een knapperd met een beetje beige, bruin, wit en bij de oortjes hier en daar wat langere plukjes haar, te schattig. Het is nog een jong manneke met geboortedatum: 24-12-2018. Om zijn plaatsingskansen bij een leuk soortgenootje te vergroten is hij kort na binnenkomst gecastreerd en inmiddels is het veilig om hem te matchen. Zijn balboekje voor date-afspreken is geopend zeg maar.

Het lijkt zo simpel, een konijntje verzorgen maar elk dier heeft tijd en aandacht nodig. Als de eerlijke conclusie is dat men wel heel erg weinig thuis is, dan is het verdrietig maar gerechtvaardigd om een nieuw thuis te zoeken (reden van afstand). Bram is als konijnenukkie gekocht in een dierenwinkel, hij was toen ongeveer 9 weken leeftijd. Het diertje leefde binnenshuis maar mocht regelmatig zijn pootjes strekken en los door huis sjezen of er werd een ren gebruikt om hem een beetje meer lichaamsbeweging te geven. Qua voeding is Bram krachtvoer van het merk Selective gewend, samen met elke avond een vers hapje bijvoorbeeld witlof of een worteltje. Vanzelfsprekend geflankeerd door voldoende hooi en altijd vers water.

Ook is Bram een konijnentoiletje gewend. Het is een lief dier, natuurlijk moet hij even wennen bij de eerste kennismaking maar als hij even rustig mag snuffelen, mag je hem daarna zachtjes aaien en zie je hem ook echt genieten. Geen kinderen gewend en oppakken vindt hij ook best wel spannend (zoals zoveel konijnen). Er was een kat in huis, daar werd hij een beetje nerveus van. Heeft u een liefdevol, rustige woonomgeving met een leuke levenspartner, voldoende bewegingsruimte (mag ook buiten) en goede verzorging? Kom kennismaken; u bent welkom!