Bink: een leuke knapperd!

Ras: Konijn
Geslacht: Ram (mannelijk dier)
Geboortedatum: 01-03-2016
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Bink is een prachtig bruin wildkleur konijn met schattige hangoren, een gecastreerde ram met geboortedatum: 01-03-2016. Ooit aangeschaft samen met zijn broertje. U voelt het al aan, dat ging niet goed toen de mannen in de puberteit kwamen. Keurig gecastreerd maar de enige oplossing om het vechten te stoppen was zijn broer te herplaatsen. Sinds die tijd woont Bink alleen. Hij had weliswaar alle ruimte en prima verzorging maar zat wel alleen… Tijd voor verandering!

Bink verdient een lief vriendinnetje om gezellig samen te zijn en lief en leed te delen. Vanzelfsprekend mét voldoende ruimte voor malle konijnensprongen of een rondje sprinten en inclusief goede verzorging. Qua voeding is hij niet direct kieskeurig, de konijnenbiks en hooi gaan opgewekt naar binnen en ook wat groente voor de vitamientjes is geen probleem.

Andere huisdieren zijn welkom, honden en/of katten. Hij laat zich in het verblijf lief aaien, met de vrijheid van de tuin kiest hij er voor om lekker op eigen pootjes te blijven, net buiten het bereik van aaiende handen. Je zou kunnen zeggen: een konijn met humor. Enthousiast geworden over deze leukerd? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren