Bertus en Trina: een liefdevol setje

 

Ras: Konijnen
Geslacht: Ram en Voedster
Geboortedatum: 03-04-2015 en 10-04-2015
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: samen plaatsen

Bijzonderheden:

Bertus en Trina zijn een heel erg leuk setje, man en vrouw, nee geen broer en zus. Samen hebben ze het heel gezellig maar ze zijn ook bijzonder prettig in de omgang, duidelijk mensenhanden gewend. Bertus is het grijs bruine konijn met woest aantrekkelijke lange plukjes haar, een gecastreerde ram met geboortedatum: 03-04-2015. Trina is wit zwart, een gecastreerde voedster met geboortedatum: 10-04-2015. De dieren zijn gevonden en helaas heeft zich niemand als baasje gemeld. Nu de 14 dagen termijn is verstreken, mogen we op zoek naar een nieuw liefdevol thuis.

Heerlijk om te zien dat ze zoveel plezier hebben van elkaars aanwezigheid: samen aan een hooitje knabbelen, elkaar wassen maar ook malle sprongen maken. Graag in een nieuwe woonomgeving voldoende ruimte dus om de pootjes te strekken en vanzelfsprekend inclusief goede verzorging. Ze zijn gewend om Selective brokjes te eten met geregeld wat groente of stukje fruit voor de vitamientjes, en gewoon omdat het lekker is. Voldoende hooi en fris water zijn onmisbaar voor een gezond konijnenleven.

Binnenkort betere foto’s maar u hoeft daarop niet te wachten. Kom gewoon kennismaken, in het echt zijn ze zoveel leuker, u bent welkom!