Barney: is nog een beetje aan het mopperen

 

Ras: Konijn
Geslacht: Ram
Geboortedatum: onbekend
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Barney is een leuk hangoorkonijntje, middelgroot, good looking in de kleuren beige bruin. Hij, want het is een rammetje, is samen gevonden met Brammetje. Alleen staat voor laatstgenoemde al een date afspraak met een konijnenvrouwtje ingepland. Samen plaatsen is toch geen optie want het zijn beide heren. Om de plaatsingskansen te vergroten zijn ze gecastreerd en inmiddels zover dat ze veilig gematcht kunnen worden.

Of het nu komt door de vele andere konijnen in zijn omgeving of omdat hij niet eens is met de castratie (grapje, niet serieus bedoeld), feit is dat Barney wat onvriendelijk uit de hoek kan komen. Dat doet hij als je hem wilt aaien en ook bij het nakijken/vullen van zijn voerbakje. We hebben hem al uitgelegd dat hij zich niet zo snel bedreigd moet voelen want dat is de herkomst van zijn gedrag. Hij zou er nog eens over nadenken maar voorlopig houden we in kleine stapjes contact met Barney zodat zijn vertrouwen kan groeien en al dat humeurige gedoe achterwege kan blijven.

Heeft u voldoende ruimte met goede verzorging? Plus het gezelschap van een leuke konijnendame? Konijnen zijn immers sociale dieren. Soms is het even zoeken naar de juiste match, maar met z’n 2-en is echt veel gezelliger dan alleen. Wilt u meer weten of kennismaken? U bent van harte welkom!