Babbel en Nala: vrienden voor het leven!

Ras: Konijn
Geslacht: Ram (mannelijk dier)
Geboortedatum: 03-08-2012 en 04-08-2014
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Babbel en Nala zijn 2 schattige dwergkonijntjes, de een met geboortedatum: 03-08-2012 en de ander met geboortedatum: 04-08-2014. Zoals de naam doet vermoeden is Nala ooit aangeschaft als voedster maar bleek bij nader inzien toch echt een rammetje te zijn. De theorie voorspelt dat 2 rammetjes samen het recept voor vechten is, Babbel en Nala bewijzen de verrassende praktijk. Weliswaar gecastreerd maar toch echt: 2 mannen die in vrede samenleven, geweldig!

Wegens veranderde omstandigheden van de eigenaar bleef er weinig tijd over om met de konijntjes bezig te zijn. De keuze voor herplaatsing is dus in het belang van dierenwelzijn en was zeker niet gemakkelijk. De eerste jaren leefden Babbel en Nala gezellig in huis, dat ging best goed al werd er af en toe aan iets geknabbeld. Beide dieren zijn zindelijk en een wc-tje in het verblijf gewend. Later woonden ze buiten op het balkon waar ze ook ruimte genoeg hadden om de pootjes te strekken.

Babbel is de rustigste van het 2-tal, Nala is meer speels en nieuwsgierig. Groente mag achterwege gelaten worden in verband met de spijsvertering van Babbel, gezonde biksbrokjes en ruim hooi, daar doen ze het goed mee.

Omdat het samenleven in het asiel ook zonder schermutselingen verloopt, is het de bedoeling dat beide heren samen worden geplaatst. Verliefd geworden? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren