2 Schattige zusjes zoeken samen een thuis!

Ras: Konijn
Geslacht: Voedsters (vrouwelijk dier)
Geboortedatum: 30-03-2018
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: ja, moeten samen geplaatst worden

Bijzonderheden:

Wat zijn ze geweldig, de 2 Bunny lampreitjes (jonge konijntjes)!! Het zijn 2 zusjes, geboortedatum: 30-03-2018. Voor alle zekerheid hebben we de dierenarts gevraagd om een oordeel te vellen over het geslacht want dat is best lastig te zien met zulke jonge diertjes. En heeft u die oren al gezien? Indrukwekkend. Toch zijn papa en mama konijn niet formaat Vlaamse Reus, gewoon middelmaat, dus we gaan er vanuit dat de kinderen dat ook gaan worden. Laten we bij het begin beginnen:

we kregen 2 konijnen voor afstand, een rammetje en een voedster en nee, ze hadden alleen voor het transport naar het asiel kort bij elkaar in het vervoersmandje gezeten. Bijzonder want slechts enkele dagen later vonden we bij moeder Bunny een nestje kleine konijntjes: verrassing! Samen met de ukkepukkies mocht ze gezellig in gastopvang bij een van onze medewerkers, ideaal om positief op te groeien tot gezellig huisdier.

En die opdracht is geslaagd! Het zijn ondernemende nieuwsgierige boefjes geworden, zelfs de ballenbak heeft geen geheimen voor het leuke stel. Op de bank is facultatief, kwam prima uit met foto’s maken. Even streng: hun nieuwe woonomgeving moet voldoende ruimte bieden. Hun blije konijnensprongen zijn ongeëvenaard, een feestje om te zien. Een goede verzorging en een leven lang liefde, daar zijn ze naar op zoek. U bent enthousiast? Kom kennismaken; u bent welkom!