We hebben een trio: Goofy, Molly en Roosje

 

Ras: Cavia’s
Geslacht: 1 Beer en 2 Zeugjes
Geboortedatum: verschillend, zie tekst
Gecastreerd: ja Goofy
Kan met andere dieren: ja, worden samen geplaatst

Bijzonderheden:

Drie cavia’s, gezellig samen, dus ook samen op zoek naar een liefdevol thuis! Goofy is de heer in het gezelschap, chocoladebruin shelty, geb. datum: 21-03-2018 en gecastreerde beer. Roosje is beige wit gladhaar cavia, een zeugje met geb. datum: 06-03-2018 en Molly is een beige gladhaar cavia, eveneens een zeugje met geb. datum: 06-08-2018. Roosje is de moeder van Molly, Goofy is de vader, inmiddels veilig gecastreerd.

Reden van afstand: ernstige allergieklachten, heel verdrietig. De caafjes zijn kinderen gewend en werden goed verzorgd met een uitgebreide keus aan groenten en fruit plus verstandige caviabrokjes en voldoende hooi voor een goede darmwerking.

Heel grappig, Molly is de hoogvlieger van het 3-tal, zij kiest graag het wat hogere plekje op het wilgenboogje. Beter uitzicht? Of gewoon fijn om even hoger te zijn dan de oudere garde? Je ziet haar in ieder geval heerlijk genieten.

Als je dan toch moet vergelijken zou je kunnen zeggen dat juist de man in het gezelschap een beetje onzeker is, maar alle 3 zijn ze gezellig in de omgang en natuurlijk altijd in voor een lekker hapje. Zoals het cavia’s betaamt, gaat dat gepaard met blij gefluit, iets waar de ware cavia liefhebber voor smelt.

Wilt u meer informatie over de verzorging van cavia’s? Neem eens een kijkje op de site van de LICG: https://www.licg.nl/media/2043/cavia_bijsluiter6_24t.pdf

Heeft u voldoende ruimte en een warm hart voor dit leuke trio-tje? Kom kennismaken; u bent welkom!