Vlaming kitten 16353

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 02-06-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 22-08-2019: hoera, hij is er helemaal klaar voor, hij mag geplaatst worden!!

Update 09-08-2019: helaas was de dierenarts niet helemaal tevreden, het katje is licht verkouden en is met het gastgezin mee naar huis gegaan… Plaatsen moet nog heel even wachten dus.

Vlaming kitten 16353 is een prachtig zwart wit katertje met geschatte geboortedatum: 02-06-2019. In dit geval verwijst Vlaming naar de vindplaats, het katje is als zwerf in het asiel gekomen. Het onpersoonlijke nummer is het nummer van het asielregistratiesysteem – we laten het graag aan de nieuwe eigenaar over om een leuke naam te verzinnen. (In het gastgezin heeft hij de naam Teun gekregen.)

Wat kunnen we vertellen van dit katje? Het is een zachtaardig manneke, dol op knuffelen en graag bij zijn mensen in de buurt. Klein en magertjes bij binnenkomst maar inmiddels met keurig gevuld buikje en een prima gebruik van de kattenbak. Speels, ondeugend en graag op ontdekkingstocht, precies zoals een jong katje in het leven hoort te staan. Mee in de auto, natuurlijk veilig in vervoersmandje, vindt hij heel erg spannend wat hij vocaal duidelijk laat horen.

In het asiel krijgen ze Royal Canin kittenbrokjes met dagelijks een beetje zacht voor de lekkere trek. De omgang met honden is niet bekend (we verwachten geen issues als u dat even rustig introduceert),  idem dito voor kinderen. Het katje wordt vrijdag 09-08-2019 geënt en gechipt en is dus klaar voor plaatsing! Om teleurstelling te voorkomen kan het verstandig zijn om een afspraak te maken, dat kan via info@schuthok.nl of 0223-631447.

Heeft u voldoende tijd, liefde en aandacht? Kom kennismaken; u bent welkom!

P.S. foto’s maken was een uitdaging voor het gastgezin want hij wilde niet keurig zit en blijf 🙂