Jana: levensvullend én verrijkend

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 23-04-2007
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Jana is een leuke zwart witte poes, gecastreerd, met geboortedatum: 23-04-2007. Deze prachtige poezedame is gevonden waardoor niet veel bekend is van haar voorgeschiedenis. U moet het dus hebben van de ervaringen in het asiel en die geven wel een heel belangrijke hint namelijk dat mevrouw niet direct fan is van soortgenoten. Komen ze te dichtbij in het zicht, dan komen er allemaal woeste geluiden. Het vervolg hebben we maar niet afgewacht, het gaf niet het idee dat het heel gezellig samen ging worden.

Dit in tegenstelling tot de omgang met mensen, daar is Jana toevallig wel heel goed in. Zelfverzekerd stapt ze door het leven, aaien? ja graag, daar links voor. Alleen bij belangrijke gebeurtenissen zoals de dierenarts, als iets onder dwang moet gebeuren, dan laat ze duidelijk haar afkeuring blijken. Katten en verplichte handelingen, het is gewoon geen goede combinatie. Als het niet echt dringend noodzakelijk is, druk en dwang gewoon niet laten voorkomen, dat is het recept voor een gezellig samenzijn.

De omgang met honden is niet bekend. Of haar gedrag naar andere katten een voorspeller is voor haar gedrag naar honden? We durven het niet met zekerheid te zeggen. Ze is keurig zindelijk en wil graag naar buiten. Gaat u samen gelukkig worden? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren